Lillebu

Lillebu er Lokomotivpersonalets forening Oslos hyttegrend på Mylla ikke langt fra Grua. Lillebu ligger flott til i Nordmarkas storslåtte natur, tre km fra Grua stasjon på Gjøvikbanen. Hyttene ligger ca. 60 km, omtrent en times biltur fra Oslo, og har egen parkeringsplass som også er brøytet på vinteren. Hvis du kommer med tog er det enklest reise til Roa, der nøklene til hyttene må hentes, og bestille taxi derfra. En kjøretur på ca. 10 minutter. Hyttegrenda består av tre hytter som er bygd på 1950 tallet og som seinere er blitt vedlikeholdt gjennom dugnadsinnsats. Hyttene har stor tomt og usjenert beliggenhet.

To hytter er på ca 40 m2, med sengeplass til 5 personer i tillegg til sovesofa i stue. Den siste hytta er litt større og har et ekstra oppholdsrom med sovesofa. Hyttene holder god hyttestandard med innlagt strøm, tv (med mange kanaler) og snurredasser. Alle har nyopppussede kjøkken med moderne standard. Vann hentes i felles vannpost ute.

Det er gode bademuligheter i Sveavannet som ligger like ved. Hyttene disponerer båt for de som ønsker å fiske. Fiskekort kan kjøpes på kiosken på Grua. Det er fine turmuligheter i området, med Bislingen som er et av Nordmarkas høyeste punkter. Et naturlig mål for en flott tur. For dem som liker langrenn er det kjørt opp skiløyper rett utenfor hyttene.

Fra hyttene er det en passe dagstur på sykkel gjennom Nordmarka til Oslo. Den samme turen kan også gjøres på ski. I Nordmarka finnes det flere overnattingsmuligheter for de som ønsker ta seg litt bedre tid på turen. Dagligvarer kan kjøpes i foretninger på Grua og Roa. Et større utvalg av butikker finnes på Gran, som ligger 20 km lenger nord, langs riksvei 4.

Bilder

For den som ønsker ytterligere informasjon om aktiviteter og severdigheter i området, se:

Utleiepriser:

Medlemmer: 150,- kr. pr. døgn.

Andre: 250,- kr. pr. døgn.

For mer informasjon om utleie, kontakt Michael Tung tlf: 916 53 093.

Hyttekalenderne

Hyttene er utleid på datoer merket "Opptatt".